Idag var det sista dagen på skidskolan. Alla barnen har genomgått en fantastisk utveckling, en del har gått från att gråtande krama sin pappa eller mamma till att nu, 3 helger senare, swischa fram på egen hand baklänges i backen… Otroligt.
Vår lilla truddelutta har lärt sig bromsa, svänga och åka lift helt själv! Avslutningsdagen till ära tog skidlärarna upp alla barnen i den stora branta liften och åkte ner med dem i långsvängsbacken – grymt gjort av både barn och skidlärare! Skidskolan avslutades med medaljutdelning och ett otroligt “pressuppbåd” smiley
Sen åkte vi över till familjen Antoni och fick korv-med-bröd lunch och en stunds lek för barnen.
Och därefter blev det en sväng till stora klätterställningsparken där vi mötte upp Frida och Jack.“HEEEEEEJJJJJJ DÅÅÅÅÅÅ”Hej då Frida, Albin & Tuva!