Jo jo… Vi som hela tiden tänkt att vi skulle komma hem till en härlig svensk vår. Och visst är det vackert men det har alltså varit den regnigaste majmånaden på 200 år – Grattis familjen Morin och alla andra i Stockholmstrakten. Även den här veckan, majs sista, har bjudit på ett riktigt skitväder. Sen har det funnits fantastiska stunder och två av veckans bästa är onsdagens kvällsrunda med Helena runt Kungsholmen och torsdagens tjejmiddag hos Matilda.
I torsdags kväll kom också Mattias föräldrar och det var väldigt härligt att få träffas igen efter nästan 1 år. Molly var oerhört glad över att de var här och det är så mysigt att se vilken härlig relation de har. Jag hämtade Molly tidigt på fredagen och Molly och farmor gick till “Uggleparken”. Vi åt en god middag och tog igen tid. På lördagen gjorde Molly och farmor en rabarberpaj. Molly fick en jättefin receptbok och den användes BUMS! Stockholm Marathon var dagens stora händelse men vi följde det bara från TV-soffan eftersom det öste ner och var riktigt kallt. På eftermiddagen vinkade vi hej-då till farmor och farfar. Vi ses i sommar.
I söndags var det Morsdag och jag blev hur firad som helst. Bästa bästa frukosten på sängen; Löjromsmacka och tea. Och en hel hög med paket och ljuvliga små lappar med fina meddelanden. Bättre än så blir det aldrig!
Sen kom familjen Lahnhagen/Nederman hit och fikade. Det var så himla kul att träffas igen. Barnen lekte som om ingen tid hade gått… Härligt!
Vi har nu fått ordning i vårt arbetsrum och det känns som om det blev väldigt bra. Och farmor och farfar invigde samma rum som gästrum när de var här. Funkade fint!