Lätt febrig tjej på söndagkväll och nästan 40° måndag morgon. Vi förstod ganska snart att det var influensa som Molly hade fått. Ont i huvudet och kroppen och så hög feber hela veckan. Det har varit en oändligt tråkig vecka hemma med föräldrarna istället för i skolan. När det blev torsdag bakade Molly och jag semlor för att döva den värsta tristessen och så gjorde vi något annat som var väldigt härligt…
Vi åkte och hämtade Hasse, vår nya familjemedlem. Hasse är en dvärgkanin av rasen Hermelin/Dvärgrex. Han är alldeles vit, med gråa öron, en liten grå nos och tassar som ser ut att ha gått i lera. Vi vet inte exakt hur många veckor Hasse är men kanske 10-12 veckor tror vi. Han bor nu i arbetsrummet, dels i sin bur men oftast i hela rummet. Han “går på låda” när han behöver och äter 2 msk pellets om dagen. Efter bara ett par dagar står det helt klart att Molly är hans människa och det är verkligen ljuvligt att se de här två tillsammans…
Under lördag och söndag var det dags för skidskola i Väsjöbacken. Och så ridning lördag eftermiddag – den här gången red Molly på Cherry, en het hopp-ponny med 3:ans växel i från första steget.