Vi hade några väldigt fina dagar i början av vecka 26 på landet, Mattias åkte till stan på måndags kvällen. Istället kom Tuva och sov över, tjejerna somnade utan något trassel. Hela tisdagen gick i badet och hängets tecken. Tidigt onsdag morgon åkte Molly och jag till stan och var på Lindhagen redan innan klockan 9. Jag åkte på ett styrelsemöte och sen till kontoret. Torsdagen bjöd på ännu en kontorsdag. När jag var klar var bilen redan packad och vi åkte direkt till landet. Ännu mera jobb på fredagen men nu på landet. Men också något helt nytt nämligen BUD PÅ ETT NYTT SOMMARHUS!!! Adressen är Vätökanalen, mindre än 100 meter från vattnet. Och efter timmar av höjningar och funderande meddelade mäklaren att det var vårt – känns otroligt kul! Lördag morgon åkte vi till Norrtälje och skrev alla papper. På söndag morgon, när vi berättade för Kerstin & Bosse om affären sa de direkt ”Vi tar Marieholmarn och åker dit”. Sagt och gjort, det tog drygt 2 timmar att komma upp till Vätökanalen. Vi tittade runt och när vi kände oss nöjda åkte vi ut till yttersta havsbandet och en ö som heter Lidö. Där grillade vi tittade ut över Ålands hav – magiskt…