När vi vaknade till ett helt spegelblankt Ålandshav och gav oss av direkt efter frukost för att plocka upp Frida och barnen i Åsättra. Det blev två underbara sommardagar med Albin, Tuva, Frida, Kerstin & Bosse. Torsdag morgon åkte Frida hem. Klockan 10 kom Jessica, Torkel, Lo, Gabriel, Max och Måns. Oförglömliga dagar på en ö som för alltid, i våra hjärtan, kommer att vara vårt sommarparadis. Vi har badat, och badat och badat. Hoppat 100 gånger från bryggan. Barnen har paddlat kajak. Vi har suttit till sent, riktigt sent och pratat. Vi har också haft stor avlusning av familjen Morin. Vi upptäckte odjuren fredag morgon och då var det bara att åka till Ingmarsö och köpa avlusningsmedel. Och Herre Gud vad mycket löss det var!!!! Molly och jag hade fullt utvecklade löss i massor och 100 tals ägg – bläääää!
Lördag eftermiddag lämnade Torkel och killarna men som tur var stannade Jess, Lo och Gabriel. Vi spelade spel på bryggan, snacksade, badade och njöt av varandra. Sen ringde Kerstin och berättade att Bosse hade svimmat på Husarö, han var hemma igen men självklart gick vi över och Jess tittade till honom. Eftersom han varit avsvimmad ganska länge bedömde jess att han behövde åka till sjukhuset för en koll. Det blev helikoptern. Den gick ner på klippan och hämtade mer eller mindre upp Bosse i farten. Vi tog med oss Kerstin hem till Slipis och åt middag. Gabriel hade hand om Kerstin hela kvällen och han gick med henne en bit på vägen hem – fina unge….
Bosse fick komma hem igen på söndagen.
Vi packade och städade hela söndagen och däremellan badade vi. När klockan var 1 åkte Jess och barnen med Kerstin upp till Åsättra.
Nu har även vi åkt från landet. Nästa vecka väntar Gotska Sandön och sen börjar renoveringen av Lidövägen 14. Vemodet låg över oss alla när vi lämnade ön idag, men det kommer bli bra, snart, snart…