Bilen packad, kärran packad, materialet på ingång. Klockan 8.30 gick bilen mot Norrtälje. 10 var det tillträdesmöte hos mäklaren och innan klockan var 12 var vi på vårt nya landställe. Stor lycka!!!! Eftermiddagen ägnades åt att riva ut garderober i två sovrum och till att ta emot material från Byggmax och IKEA. På kvällen åkte vi hem till stan igen och packade Mollys väska för tisdag morgon åkte hon tåg på egen hand till farmor och farfar i Eskilstuna. Vädligt duktigt gjort. Hon var lite pirrig och det kom några tårar när tåget rullade ut från stationen men sen gick det över och hon åt sin frukost. Molly var hos farmor och farfar ända till lördagen och de hann med både skogen, bad och sagostigen.

Samtidigt på Lidövägen 14 pågick tidernas “make over” av vårt nya hus. Vi har slitit och jobbat från klockan 6 – 23 varje dag, det har varit långa dagar, mycket arbete men oj vad bra det blir. Vi har slitit ut alla gamla golv och lagt in nya trägolv i hela huset. Vi har målat de gamla furutaken och satt renoveringsgips i två sovrum. Sen har vi rivit ett rum och det gamla köket har åkt ut. Efter 10 dagars arbete var det dags för en 48 timmar lång paus – så fredagen den 29/7 åkte vi till Byholmen och softade. Molly sprang Husarö maran på lördagen och vi åt middag med Kerstin, Bosse, Sören & Pia. Väldigt trevligt och härligt. Men när söndagsmorgonen kom packade vi båten full och återvände till vårt projekt.