Det var inte meningen att vi skulle måla om huset på utsidan i år men det dök upp en bra möjlighet och vi slog till. Huset började alltså sin resa från “äldreboende/barack-grönt” till svart med vita foder och vit sockel – underbart! Vilken skillnad.

Samtidigt satte vi fart inne med att byta ett fönsterparti i köksregionen, det tog hela måndagen och halva natten men oj vad fint det blev!

Nu började jobbet med att skruva ihop hela IKEA köket, dra alla rör och fixa elen i köket. På torsdagen kunde vi äntligen börja sätta köket – vilken känsla!!! På lördagen kom både Sandra & Alva och Jess, Torkel & Måns förbi – väldigt härligt att få inviga köket med lite fika.

Vi åt pizza på lördagskvällen på altanen och beundrade vårt nya hus…. Söndag morgon åkte vi till stan. Nästa vecka väntar jobb för de stora och kollo för Molly.

Före
Efter